logga Medlem

grey pil STARTSIDA
grey pil UTSTÄLLNINGAR grey pil GALLERIET grey pil AKTIVITETER grey pil KONSTNÄRSFÖRENINGEN grey pil VÄNFÖRENINGEN grey pil MEDLEMSKAP grey pil LÄNKAR grey pil KONTAKT

Måleri med barn (genomförd aktivitet)
Två konstnärer i konstnärsföreningen, Gunnar Forsman och Johnny Molton höll i måleri för barn vid två tillfällen: dels under Barnfestivalen lördagen den 21 maj och dels i Stadsparken under Cityfestivalen fredagen den 1 juli till lördagen den 2 juli 2016.

Alstren från båda tillfällena sattes upp i Galleri K:s lokaler på Slottsgatan 17. Galleriet hölls öppet söndagen den 3 juli för allmänheten.
Om man vill hämta sitt barns verk så går det bra att komma under galleriets öppettider. Slå en pling till galleriet innan så vi vet, 021-12 24 98 (måndagar är det stängt).

bild  bild  bild

Galleri K:s Vänförening anordnar utställningarna i samarbete med Konstnärsföreningen Galleri K
Öppettider och adress

sidan uppdaterad 2017-09-07 / tohbbe