STARTSIDA
 UTSTÄLLNINGAR  GALLERIET  AKTIVITETER  KONSTNÄRSFÖRENINGEN  VÄNFÖRENINGEN  MEDLEMSKAP  LÄNKAR  KONTAKT

Måleri med barn (genomförd aktivitet)
Två konstnärer i konstnärsföreningen, Gunnar Forsman och Johnny Molton höll i måleri för barn vid två tillfällen: dels under Barnfestivalen lördagen den 21 maj och dels i Stadsparken under Cityfestivalen fredagen den 1 juli till lördagen den 2 juli 2016.

Alstren från båda tillfällena sattes upp i Galleri K:s lokaler på Slottsgatan 17. Galleriet hölls öppet söndagen den 3 juli för allmänheten.
Om man vill hämta sitt barns verk så går det bra att komma under galleriets öppettider. Slå en pling till galleriet innan så vi vet, 021-12 24 98 (måndagar är det stängt).

Galleri K:s Vänförening anordnar utställningarna i samarbete med Konstnärsföreningen Galleri K
Öppettider och adress

sidan uppdaterad 2016-11-12 / tohbbe