STARTSIDA            Medlem
 UTSTÄLLNINGAR  KONSTHALLEN  KONSTNÄRSFÖRENINGEN  VÄNFÖRENINGEN  MEDLEMSKAP  LÄNKAR  KONTAKT

Västerås Konstnärsföreningen

Konstnärsföreningen i Västerås har under sina 60 år på ett utomordentligt och viktigt sätt bidragit till att utveckla konstlivet i Västerås.

Konstnärsföreningen har som målsättning att från den vackra och funktionella utställningslokalen på Slottsgatan 17 kunna driva konsthallsverksamheten och samtidigt berika det kulturella livet i Västerås.

Utställningarna arrangeras av Västerås Konsthalls vänförening i samarbete med Västerås Konstnärsförening.

Konstnärsföreningen  har för närvarande 43 medlemmar.

I konsthallen varvas utställningar av våra egna och utifrån kommande konstnärer.

Mer information om:

Styrelse och revisorer

Medlemmar

Gästutställare

Västerås Konsthalls vänförening anordnar utställningarna i samarbete med Västerås Konstnärsförening
Öppettider och adress

sidan uppdaterad 2019-01-31 / tohbbe